Според скорошно изследване на японски специалисти любимата ни храна разкрива не само вкусовите ни предпочитания, но и голяма част от характера ни, пише gotvach.bg Вижте какво казват учените за всеки от любителите на шест основни хранителни продукта.
Феновете на зеленчуци

Личностите, в чиито чинии виждате основни зарзават, са жизнени и пълни с положителна енергия. Те са контактни, приветливи и бързо осъществяват целите си. Постигат успехикакто в ученето, така и в работата. Радват се на сравнително добро здравословно състояние, макар че понякога имат някои стомашни оплаквания.

Почитателите на плодовете

Ако сте от хората, които често посягат към пъпешите, дините, ягодите и всички останали плодове, вие по всяка вероятност сте доста чувствителна натура. Тъй като сте много състрадателни, приятелството и съветите ви биват високо ценени. Вие не сте от най-амбициозните хора и затова обикновено поставяте професионалното си развитие на втори план.

Любителите на мръвката

Запалените месоядци се отличават с импулсивно и понякога доста непредвидимоповедение. Именно заради противоречивото държание в живота им често се редуват периоди на успехи и загуби. Те мразят критиката и ако някой се опита да ги коригира по един или друг начин, често си отнася гнева им. Тези хора трябва да са много внимателни към здравето си, защото прекалената консумация на месо може да им причини проблеми със сърдечно-съдовата система.

Почитателите на риба

Ако сте от личностите, които всеки ден могат да се наслаждават на риба и морски дарове, вероятно сте спокойна, разумна и предприемчива натура. Според учените именно тези хора са чудесни половинки, тъй като са моногамни и изключително внимателни към любимите си същества. Проблем при тях обаче е нежеланието им понякога да са напълно искрени. Обикновено това се случва, когато се опасяват, че биха могли да наранят някого с мнението си.

Пристрастените към подправките

Със сигурност в обкръжението ви има поне един човек, който не може да започне обяда си, без да е овкусил ястието си с черен пипер или друга ароматна подправка. Ако го познавате добре, ще потвърдите, че той е темпераментна и доста колоритна личност, пише БулнюзБг. В действителност в тези хора постоянно бушуват някакви емоции, но това им допада, защото без вълнения животът им би бил скучен и сив.

Любителите на мазните храни

Ако си мислите, че хората, които прекаляват с блажното, са мудни и неенергични, доста грешите. Те са контактни и пълни с енергия. Това им помага да се радват на чудеснакариера. Нямат голям списък с приятели, но и малкото им близки хора ги обожават, защото те са искрени, интересни и открити. Затова пък могат да се похвалят с доста обожатели, тъй като няма човек, който да устои на чара им.