В стрелбата в столичния кв."Драгалевци" участвали шестима души. Всички те, плюс мис България' 99 Елена Ангелова, заради която станал екшънът, са арестувани, пише "Телеграф", позовавайки се на СДВР.
Александър Атанасов, който както БЛИЦ вчера съобщи, е бивш на миската и има дете от нея, придружен от двама негови авери, цъфнал в дома на Елена малко преди полунощ в събота. Започнал яростен скандал между нея, мъжете й (Александър и Николай) и техните приятели. 

В разгара на шумната кавга Николай и Александър извадили оръжия и започнали да стрелят в таваната и в земят, споделят криминалисти. Все още се уточнява дали някои от придружителите също не са вадили патлаци. Със сигурност едната страна са разполагали с бойно оръжие, тъй като на място в жилището са открити гилзи. Само по чудо няма ранени при рикошетите, смятат ченгетата.

Сигнал за мелето подали бдителни съседи, които се разбудили от шумотевицата. На място за минути пристигнали ченгета от 6 РПУ, които отвели всичките шестима в ареста, барабар с миската. Материалите за случая вече са докладвани на прокуратурата, но най-вероятно няма да има повдигнати обвинения. Причината е, че няма пострадали, а и двете страни на конфликта не искат взаимно да се влачат по съдилищата. 

На оградата на миската и Нейчев е открита кръв, първоначално се смятало, че бившият й Александър е прострелян в крака, но впоследствие се оказало, че докато бяга, се одрал на ръждясал пирон от оградата. 

Елена Ангелова се прочу с короната си, но и със скандалите в личния си живот. Тя е завършила право и работи в една от престижните кантори у нас. Преди година името й отново бе забъркано в екшън с настоящия й мъж Николай. Тя твърдеше, че той я държи като заложник и иска ДНК-тест на второто им дете.