Проститутки правят секс на детска площадка във Варна, а хората от града настръхнаха и заплашиха да вдигнат бунт, ако не се вземат мерки. Импровизираното работно място на жриците се намира до спирка „Патриарха” на централния булевард „Владислав Варненчик”. Това алармираха възмутени граждани, цитирани от „Телеграф”.
„Когато се прибираме вечер, се натъкваме на ужасяващи и скандални гледки. Детската площадка бе наскоро ремонтирана, но това не спира тези жени и сводниците им. Проститутките правят секс на площадката в двора до нашия блок, а на другия ден децата намират по люлки и пързалки презервативи и какви ли не още гадости, освен тях. Били сме свидетели на извратен секс и във входовете на блока ни.

Това е толкова гнусно и притеснително за малките деца, за момичетата и жените от блока. След като мръкне, те не смеят да излизат сами дори до близкия магазин, защото проститутките и сводниците им са изключително агресивни”, коментират отчаяни от ситуацията варненци. Те припомнят, че преди години жилища в блока, дадени под наем, се ползвали за сексмасажи, но полицията бързо разбила бардаците.