Родените на 1, 10 и 28, както и които имат число на съдбата 1, идват в този живот да усвоят и преминат през голям брой уроци и опитности. Присъствието на около 75% от хората с число на съдбата единица, имат целебен ефект. Когато са затруднени и объркани, трябва да седнат спокойно, да успокоят дишането си и да рисуват на бял лист кръгове, съветва астроложката Ивелина Пенчева. Колкото по-автоматичен става този процес, толкова по лесно ще намерят решението на проблема и ще се намали стреса.
Луната се движи на празен ход в знак Козирог до 09:34ч. Дотогава не предприемайте нищо важно. В 09:34ч Луната преминава в знак Водолей. Всичко започва да влиза в ритъм. Твърде неблагоприятно може да се окаже преместването на ново място. Не поемайте нова длъжност. Добре се удава конкретна работа, изискваща методичност и рационално мислене. Отложете дела свързани с организационни въпроси. Не трябва да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта. В храненето си използвайте екологично чисти продукти, намалете количеството на сладкото. Уязвими са коленете, долната част на краката. Да не се тича, да не се върви продължително време или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими.

10-ти лунен ден продължава до 15:30ч. Добър за начало на нови дела, за активна почивка, за помирение, среща с роднини. Символ на деня е фонтана, който постоянно преизпълва човек с енергия. Свързан е с излизане на човек на собствения му път. Включване на кармичната памет. Препоръчва се медитация над собствената карма и кармата на рода, за да се разбере миналото и настоящето, и да се обезпечи изпълнението на кармичната задача на живота. При заболяване на човек, да му се окаже незабавна помощ иначе може да има усложнения. Счита се, че пътешествие започнало в този ден ще завърши успешно. А ако по време на пътуването се запознаете с някого, то запознанството скоро ще прерасне в дълга и здрава дружба. Подходящо е да се посети църква и да се споменат починали близки и роднини, родители. Хубаво е да се посади в този ден плодно дръвче, което ще дава богата реколта. Опасни са семейните спорове и конфликти. Избягвайте ги с всички средства иначе възникналия конфликт ще остане в семейството за дълго, образно казано „ще пусне корени”.

11-ти лунен ден започва от 15:30 и продължава до 16:11ч на следващия ден. Символ е огнения меч и короната. Ден на победата и безсмъртието. Един от най-силните енергийни дни. Свързан е с енергията Кундалини. Необходимо е предпазливост и внимание във всички дела. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Желателно е да не пипате железни предмети. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и седящ начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно. Подходящо е за начало на гладуване. Заболяванията започнали в този период са по-опасни за жените.

Секс - В този лунен ден при човек се наблюдава повишена сексуалност. Не се сдържайте. Това е времето на екстравагантен, неудържим секс, но само ако е по взаимно желание. Сексът сега трябва да се основава на духовна основа, а не на животинската похот. В противен случай може да възникне главоболие или болки в гърба.