Със сигурност много мъже си задават въпроса как да направят своята любима жена щастлива. Повечето от тях смятат, че е нужно да правят големи жестове, жертви и грандиозни постъпки за целта, но истината е, че жените се радват на малки неща.
Има няколко фини детайла, които правят представителките на нежния пол доволни в отношенията им с половинката. Ето и няколко идеи за това какво най-много всъщност искат жените от мъжете си:

1. Време

Истината е, че жените искат да получават време и внимание от своя партньор. По-голямата част от дамите са щастливи във връзка, в която прекарват поне по 30 минути на ден в приятен разговор с мъжа си, се твърди в много изследвания. Двадесет и четири процента от жените, които твърдят, че са в нещастни взаимоотношения, прекарват твърде малко време със своите съпрузи.

2. Съчувствие

В днешно време жените се грижат за децата и дома, а в същото време ходят и на работа, затова те често са склонни да се чувстват недооценени и претоварени. Повечето дами се радват, когато мъжът им оценява техните усилия и им помага в ежедневните задачи с децата и бита. Жените обичат да получават подкрепа и одобрение от половинката си.

3. Разбиране

Това също е много важно за жените. Те искат половинката им да ги разбира, да ги изслушва и да ги уважава. Често обаче мъжете се оказват лоши слушатели, които избягват сериозните и твърде емоционални разговори.

4. Забава
Това е едно от онези неща, които често се изгубват в по-дългосрочната връзка, особено след раждането на децата. Всички жени обаче искат забавления, дори това да е излизане единпът седмично на разходка, кино, театър или заведение.

5. Мили жестове

Прегръдките, целувките, неочакваните телефонни разговори и признанието „Обичам те“ са прости неща, които никога не омръзват на жените. За съжаление мъжете започват да ги пропускат с времето или поне да ги разреждат доста. Ако искате вашата жена да е щастлива, показвайте ѝ любовта си с действия и жестове.


Източник: tialoto.bg