Позабравената Мис България 1999 Елена Ангелова отново се оказа в центъра на скандал, този път с прострелян човек. Бившият съпруг на красавицата – милионерът Николай Нейчев простреля Александър Атанасов, от който е второто дете на Ангелова. Преди време баровецът се зарекъл да я съсипе, след като се оказало, че не той е баща на второто й отроче.

Нейчев се е заклел, че ще доведе хубавицата до просешка тояга, като й вземе и бизнеса, който й повери преди време. От години русата красавица въртеше няколко бутика на италиански марки от луксозния сектор, парите за които извадил именно мъжът й. Нейчев е забранил на Ангелова да припарва до обектите, които са разположени в два от столичните молове.

Скоро преди това миската подбирала стоката, с която се зареждат магазините на марките „Карън Милен“, „Патриция Пепе“ и „Гант“, а освен това е ръководила и персонала на обектите. С тези задачи отдавна вече се разпорежда друг служител, назначен от бившия съпруг на Елена.

Разводът на Елена и Николай настъпи вследствие на факта, че миската ражда момче от друг мъж. За бременността на Ангелова не се говори много в светските среди, тъй като тя от години страни от тях. За това, че не е биологичен баща на Кристиян, който се роди на 4 октомври 2014 г., бизнесменът Нейчев научил впоследствие.

Той озверява срещу красавицата на 21 април 2015 г., когато все още законната му съпруга внася искова молба до Софийския градски съд, в която иска чрез ДНК експертиза да се установи, че не законният й мъж е баща на новороденото момченце.

В исковата молба, под която стои подписът на красавицата, Елена Ангелова обявява, че е поддържала интимни отношения само с мъж на име Александър и че иска да бъде призована на съд, който да установи истинския татко на детето й, както и да отпише съпруга й като баща на детето. Седмица след като подала исковата си молба, Ангелова я оттегля. Според нейни познати това се случва след нечуван тормоз от мъжа й Николай.

Въпреки това бившата Мис България успява да се разведе в края на юни 2015 година. За съжаление според решението на съда тя няма право върху придобитото имущество по време на брака си. По този повод съпругът е взел от управлението и модния бизнес на Ангелова.

Макар и да получава родителските права върху новородения си синЕлена губи тези на първородния си син Александър, който в момента е на 9 години. Правата са присъдени на бащата, като Елена ще трябва да му заплаща издръжка от 300 лв. всеки месец, а той на нея – 150 за бебето, на което не е биологичен баща.

През януари т. г. любовникът Александър Атанасов разказва ужасяваща история. Той твърди, че бившият й съпруг Николай Нейчев не я пуска от дома им и я държи под ключ.
 
Когато през декември 2015 година Мис България за 1997 г. все пак опитва да избяга, бившият й я пуска на гардовете си и те за наказание я изнасилват.
 
Филм на ужасите
 
„Имам данни, че тя е държана насила в къщата на вече бившия си мъж и е изнасилвана. Опитах се да се срещна с него и да решим проблема, на бях заплашен, че ще бъда ликвидиран”, сензационно оповести в началото на т. г. Александър Атанасов.
 
Тогава той подал сигнал в полицията, но не се стигнало до резултат.
 
Важно уточнение за бездействието на полицията е статута на Николай Нейчев.
 
Той е мастит бизнесмен и собственик на заводи, приближен е и до заместник министъра на земеделието Васил Грудев, с когото летя до Китай. Също така Александър Атанасов бе отстранен от Министерството на земеделието, където работи като експерт, след като Нейчев изискал отстраняването му от своя приятел Грудев.

Според източници на БЛИЦ този път скандалът между Нейчев и Атанасов се разразил не заради хубавата Елена, а заради детето й. Земеделецът недоволствал, че то живее при майка си и няма възможност да го вижда. 

Преди около час Атанасов също е бил арестуван, извършва се обиск в дома му.