Александър Атанасов, председател на Асоциацията на акроегологичните земеделски производители, е простреляният снощи бивш чиновник, научи БЛИЦ. През 2013 г. той бе и кандидат за депутат от листата на РЗС. Мъжът, който го е нападнал, е бизнесменът Николай Нейчев, собственик на завод за преработка на торове.
Както БЛИЦ писа, според официалната информация, прострелването е станало в "Драгалевци", където Атанасов влязъл в дома на бизнесмена и се сбил с охраната му.
 
Хорая, близки до Атанасов, обаче, твърдят, че нещата са се развили по съвсем различен начин.

"Това се случва между "Бояна" и "Драгалевци" - на улицата срещу Киноцентъра. Те се срещат, почват да си говорят съвсем нормално, в един момент Николай Нейчев се изнервя, вади пистолета и стреля по Александър в крака. Александър е откаран в Пирогов от свой приятел, а Нейчев си е тръгнал, после са го арестували. Мисля, че те са се срещнали случайно, не съм абсолютно сигурна, но е възможно скандалът да е тръгнал заради жена. Александър има дете от Елена Ангелова - мис България 1999, която е бивша жена на Николай и те отдавна не са в добри отношения", разкри пред БЛИЦ Марина Владова, която е пиар на асоциацията.

Мира НАЙДЕНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ