Запознах се с първия си съпруг на 17-годишна възраст, а на 19 се ожених. Баща му беше одухотвеорен и земен човек, той и жена му бяха скромни, а Калин беше бунтар с дълга коса и кожени панталони. Това сподели бившата снаха на Милко Балев в ефира на Нова тв.
"Семейство Балеви не живееха в невероятен лукс, но имаха стол и се готвеха специални храни за тях. Знам, че имаха големи заплати, но и днес политиците имат такива. Парите отварят вратите, а тогава политиката и партиите го правеха. Към Милко Балев имаше много хора които се редяха пред къщата му да искат да ходатайстват и за здравословни проблеми, и за уреждане на работа. Но когато настъпиха трудните времена, никога не му звънна телефонът, всички се отрекоха от него", разказва Ралица.

Тя споделя, че не е имала досег с Тодор Живков, но е приятелка още от тогава с внучка му Жени. 

"Аз се разведох с Балев и вече имам второ семейство, бизнесмен от швейцарски произход, който е много добър баща", споделя Ралица.
 
Тя разказа, че в Маями, където живее, среща много знаменитости. "Роналдо е ексхибиционист – идва на плажа, разсъблича се... Той постоянно е заобиколен от красиви жени. С Ирина Шейк бяха редовни клиенти на плажа и хотела, тя е наистина много красива наживо", разказва тя.