Анджелина Джоли и шестте й деца са тръгнали на терапия при психолог, тъй като хлапетата трудно приемат случващото се със семейството им. Въпреки че актрисата се опитва да бъде силна пред синовете и дъщерите си, за нея ситуацията също не била лека.
Tя не успявала напълно да се справи с травмата, която е нанесена на децата и се надява, че с помощта на специалист те ще успеят по-леко да преминат през този драматичен период. След като гръмна новината за раздялата на Анджелина и Брад, актрисата се изнесе в къща в Малибу и взе всички хлапета със себе си.

„Тя направи това, което смяташе, че е редно, за да защити децата си“, споделя запознат. До нея и хлапетата имат достъп много малък кръг от хора, сред които е и брат й Джеймс.

„Те не излизат от дома си в продължение на дни и това им се отразява много зле. Децата са свикнали постоянно да са навън и да са много активни, затова и престоят вкъщи им се отразява зле. Освен това не разбират напълно какво се случва“, допълва още приятелят на семейството, пише hotnews.bg.