Дизайнерката Мегз, коафьорът Венелин Кондаков и Ни Ло се подиграха грозно с гримьора на звездите Кирил Чалъков. Николета, специално, често опира до услугите на професионалиста. За всички е известно, че тв водещата никога не се показва без грим. Даже понякога пуска селфита от леглото, където отново е гримирана.
Доста неуважително от нейна страна да се подиграва на човек от екипа си, на когото дължи част от имиджа си. Даже по-голямата част. 

Скандалната дизайнерка Мегз също попадна в полезрението ни, като една от подиграващите се. Тя също не се подвизава много без грим, особено напоследък, откакто стана едно от най-популярните лица в страната. 

Кирил Чалъков е известен с това, че под всяка своя снимка пише "Един грим за.... от мен". Няма нищо притеснително в това един човек да показва работата си и да поддържа страницата си в социалната мрежа в собствен стил. Но тези тримата, явно го намират за изключително забавно и решиха да се подиграят с гримьора, като започнаха да пишат същото под своите снимки. 

Личи си, че и тримата имат безумно високо самочувствие. Този път демонстрацията е изключително груба и на гърба на човек от техния собствен "звезден" екип: