Преслава явно се опитва да намери път към сърцето на своята стара приятелка Галена. След месеци на тиха вражда между двете звезди сякаш Преси първа топи ледовете и лайква всяка публикация на Галена на личната й страница в социалната мрежа, пише "Хот Арена".
Край на дългогодишното приятелство сложи Галена. Певицата не можа да преглътне факта, че колежката й се закичи за седми път с най-желаната в чалга средите награда „Певица на годината“. Галена не уважи с присъствието си последната церемония на „Планета“ и от този миг спря да вдига телефона на Преслава.

В интервю Преси сподели, че е разочарована от поведението на Галена. "Не сме се чували след наградите. Това ми е болна тема. Това е човекът, който съм чувствала за най-близък. Знаела съм, че ще има конкуренция. Нормално е. Аз съм й давала и моя награда дори, защото съм знаела, че годината й е силна. Последният човек, от когото ще очаквам удар, е тя. Озадачена съм. Аз ли съм лудата и глупавата да продължавам да си мисля, че има приятелство...".

Докато личният живот и кариерата на Галена се развиват повече от добре, при Преслава нещата са доста мрачни. От много време тя е нещастна в любовта и не може да задържи свестен мъж до себе си. Може би се чувства самотна и й липсва приятелско рамо. Дали ще успее да върне Галена в живота си, времето ще покаже.