Анелия нарочно или не, но май показа публично новото си гадже, пише "Хот Аренa". Красавицата публикува снощи във Фейсбук свое селфи от столична кръчма. Снимката е правена малко преди певицата да отиде на участие в дискотека. Но не това е най-интересното.
В кадъра на заден план са попаднали двама мъже. Единият е с гаджето си, но другият е свободен и ухилен до уши. А пък Анелия така е нагласила ъгъла на снимане, че точно този младеж попада във фокуса на камерата.

Близки на звездата на Пайнер коментират, че при Анелия няма нищо случайно. Тя изпипва до последния детайл всяка снимка, а пък положението става съвсем затегнато, когато я качва във Фейсбук. Явно този път по деликатен начин Анелия е искала да покаже мъжа от селфито. Защо ли?

От известно време се говори, че звездата има ново гадже. Самата Анелия не е потвърдила слуховете, защото винаги е пазила ревниво личния си живот. В интервю споделя обаче, че иска да се влюби силно, да намери сродна душа. Изненадващо обаче, когато това се е случи, Анелия се затваря в себе си и се дърпа. 

„Нямам обяснение на поведението си и никога досега не съм го признавала. Може би съм свикнала прекалено със свободата си, със своята независимост и с това да контролирам всичко около себе си. Прекалено силна и властна съм. Хиляди пъти съм описвала какъв трябва да е моят мъж, жените винаги си го представяме като принца на белия кон. С времето се убедих, че тази схема не работи, защото в крайна сметка никой не е съвършен“, казва звездата.