На 12 октомври 2016 г. от 19:30 часа на сцената на Сити Марк Център за Изкуство в София публиката ще се срещне със спектакъла "Всичко, от което имаш нужда" с участието на Филип Аврамов и Ива Караманчева. Режисьор е Георги Михалков, съобщава БНР.
Какво е всичко, от което имаме нужда? Най-популярния отговор дава песента на Бийтълс "All you need is love". Да, всеки мечтае да бъде обичан и да обича, макар понякога да се изненадва, че точно това е искал. Така се случва и в постановката на режисьора Георги Михалков по текстове на Габриел Барили, Виктор Пелевин и Жорж Юлгар.
 
Ако искате да разберете какво го няма в ценоразписа на една елитна проститутка; ако сте любопитни да узнаете каква е цената на това, да си много добър в работата си - неприлично добър, непоносимо добър, най-добрият; ако се питате - какво да правим сега, 25 години след като заменихме Берлинската стена с удобното място на тухли в стената; ако сте се уморили от медийна боза и кинематографичен петмез; ако искате да се посмеете, можете да очаквате едно представление с малко многоточия, много въпросителни и още повече удивителни.