Телевизионният канал Си Ен Ен разпространи нови скандални изказвания на кандидата за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп. Става въпрос за фрагменти от различни интервюта, които милиардерът е давал през последните 20 години в ефира на „Шоуто на Хауърд Стърн”. Тръмп е обсъждал интимния си живот и е направил доста непристойни заявления. Публикувани са и аудиозаписи с откъсите.
През октомври 2006 година в интервюто си пред Хауърд Стърн той коментира външния вид на дъщеря си Иванка. На въпрос на водещия дали щерка му си е правила операция за уголемяване на гърдите, Тръмп заявява, че тя винаги си е била „пищна”. 
 
В друг техен разговор, направен през септември 2004 година, Стърн го пита може ли да нарече Иванка „задник” (a piece of ass), на което Тръмп отговаря утвърдително.
 
В друг свой разговор с радиоводещия милиардерът споделя, че когато една жена мине 35 години, вече не става за секс и е по-добре да я зарежеш. По думите му „30 е перфектната възраст”.
 
На друг провокативен въпрос на Стърн: „Мислиш ли, че сега можеш да оправяш 24-годишни”, милиардерът отговаря: „О, абсолютно” и се хвали, че няма никакви проблеми в това отношение. „Имам възрастова граница. Не искам да бъда като конгресмена Фоли със, знаете, 12-годишни”.
 
Тръмп стига и по-дълбоко в своите откровения относно сексуалния си живот. През 1997 година скандалният водещ го пита дали би правил секс с жена по време на месечния й цикъл. „Е, бил съм там. Бил съм там, Хауърд, както всички нас”. „Не ти ли хареса”, пита Стърн. „Е, понякога се озоваваш там погрешка”.
 
Не става ясно, обаче, дали кандидат-президентът би легнал с чернокожа жена. Отговорът му за това е доста уклончив.
 
Републиканецът признава, че изгубил девствеността си на 14. „Беше с млада жена, която беше наистина красива, горещото момиче от гимназията. Тя беше гореща. Не съм я виждал”.
 
През 2008 година Тръмп разкрива, че все още правят много секс със съпругата си Мелания. Той отговаря положително на въпроса дали е правил тройка с две жени и допълва, че всъщност е спал с три жени. „Не сме ли го правили всички? Да не сме бебета”, обръща се той към мъжете.
 
През 2005 Тръмп не отговаря директно на въпроса дали някога е спал с участнички в конкурсите „Мис Вселена” и „Мис САЩ, които по това време са негова собственост. На въпрос на втория водещ: „Кажете ни първата буква от държавата на участничките, с които сте спали”, той отговаря „Колко букви имаме”. Милиардерът признава, че това би било конфликт на интереси. „Но нали знаете, това е от нещата, за които се притесняваш след това, мислиш за конфликта малко по-късно”. „Освен това може да се каже, че като собственик на конкурса е твое задължение да го направиш”, добавя той.
 
Републиканецът разказва и как се е разхождал зад кулисите на конкурсите преди началото на шоуто, когато момичетата се преобличат и са още голи. Той изразява задоволството си, че като собственик на конкурсите никой не може да го изгони, а той е единственият мъж наоколо.
 
В интервю от 1993 година Тръмп се присмял на Стърн за твърдението му, че не изневерява на жена си. След това признал, че той също бил верен на Иванка известно време докато не разбрал, че бракът им не върви.
 
Той открито се присмива на чехкинята Ивана за акцента й, който по думите му ставал все по-зле с времето. „Беше като китайско мъчение. Нали знаете, капки вода падат на главата ви”.

Превод и редакция: БЛИЦ