Галена и Галин се припичат на Малдивите и се смеят на лъжите, които се изписват по техен адрес. Ако изобщо им пука. Семейството е на седмото небе след новината, че фолк фурията носи второто дете на вафления бос.
Певицата пусна няколко снимки, с които разся съмненията за евентуална раздяла между нея и настоящата й половинка Галин. Двамата изглеждат безкрайно щастливи и по-влюбени от всякога. Кога ли ще спрат да ги разделят? Едва ли някога ще започне да им пука. 

Както БЛИЦ писа пръв,  Галена зарадва почитателите си по най-сладкия начин за втората си бременност. Тя пост-на снимка на положителен тест за бременност, съпроводен от думите "За това си струва да се живее".

Не след дълго се започна мълвата, че е искал да се раздели с Галин, че бебето я е спирало, че той бил луд ревнивец и я тормозил, тя си имала друг богат любовник. Най-наглото беше, че бебето било от друг. Разбира се, никой не вярва, че такава жена ще остане с мъж, който не я прави щастлива. Камо ли да му ражда второ дете. 

И ето днес това е факт. Семейството демонстрира завидна любов и доверие помежду си. Двамата сияят и се носят на крилете на любовта по най-елитните и скъпи курорти. Е, вече може да спрете спекулациите. Доказателствата, че двойката е по-заедно от всякога е факт: