Простреляният ъндърграунд бос Димитър Желязков-Очите и неговата съпруга Антигона Янулис вече имат паспорти като турски граждани, пише Флагман.бг, позовавайки се на отлично информирани източници. Документите били изработени от известен столичен фалшификатор, но несебърският Ал Капоне не харесал качеството им и това засега го задържало в България.
Митьо се ядосал сериозно след скандала с двамата бургаски криминалисти, които бяхз записани със скрита камера как опитват да манипулират охранител от Слънчев бряг да свидетелства срещу кръвния му враг Божидар Кузманов – Кравата. Желязков поискал веднага да напусне страната, но засилените мерки за сигурност на границата с Турция заради сложната геополитическа обстановка и лошото качество на паспортите провалило плановете му.

Според нашите източници Митьо смятал да замине заедно с Антигона на лечение в Турция и повече да не се върне в България. Планът бил двамата да напуснат пределите на южната ни съседка като турски граждани, които да отпътуват към страна извън Европейския съюз.

Очите настоявал да бъде опериран в турска клиника, за да сменят силиконовия имплант на уретера. Специалистите безуспешно опитвали да му обяснят, че няма как да легне под ножа през следващите 5 месеца.

Припомняме, че босът вече веднъж посети реноморано лечебно заведение в Истанбул, но се върна обратно само няколко дни по-късно.

Желязков разполага с ценни недвижимости в Несебър, Поморие, Слънчев бряг и Свети влас, които се водят на други лица. Не е потвърдена информацията, че част от тях са били продадени.