Алисия, която е една от най-оборотните изпълнителки в чалга бранша е преуморена от участия и пътувания из страната всяка вечер, пише Хот Арена. Tочно сега, звездата на Ара е в своя зенит и като истински професионалист не иска да отказва концерти и срещи с феновете си. Освен това, никак не са за пренебрегване и тлъстите хонорари, които звездата прибира.
На снимката, която певицата сподели с последователите си в социалната мрежа с просто око се вижда колко уморен вид има тя. Усмивката й е протоколна, а под очите й безпощадно са се настанили бръчки. Следите на времето в съчетание с напрегнатия професионален живот бавно рушат хубостта й, а след време и пластичната хирургия ще е безсилна да заличи пораженията.

Феновете й се притесняват за здравето на любимката си й я съветват да се оттегли за кратка почивка. Близки на Алисия споделят, че тя нямала никакво намерение да го прави. 

Нейна пътеводна светлина и кумир в кариерата е Лили Иванова. Звездата изпитвала искрено възхищение от издържливостта и творческото дълголетие на примата. „Искам като нея да остарея на сцената. Не се чувствам уморена щом пея, това е моят живот“, отсичала Алисия.