12-годишна война у семейството на разстреляния Никола Арнаудов -Мамин Кольо от Сандански продължава, вдовицата му Надка Арнаудова не се отказа от претенциите си за пари и имоти след смъртта му и отново на тезгяха на съдия изпълнителя на силно снижена цена е ресторант "Байкал" собственост на фамилията. Върху имота има възбрана и нито може да се развива от някой от семейството, нито пък се продава, уточнява struma.com.
В края на миналата година той бе обявен за продажба на цена малко на 290 хиляди лева, сега цената му е паднала със 120 000 лева. Култовият през годините ресторант "Байкал" в Сандански бе обявен за публична продан, за да се удовлетвори искането на вдовицата за застреляния бизнесмен Никола Арнаудов,, който приживе бе собственик на емблематичния мотел на Е 79 "Мамин Кольо"край Сандански. Надка Арнаудова спечели делата за собственост върху 8/9 част от ресторант "Байкал" и сега той отново се продава.

Решението е част от продължилата с години семейна война в фамилията на Мамин Кольо. Бизнесменът Никола Арнаудов бе застрелян в дома си през 2004 година, за разстрелът бе обвинен и осъден на доживотен затвор синът му Стойчо Арнаудов-Тото Мамината.

В хода на делата Тото Мамината, както е известен Стойчо твърдеше, че не е убиецът на баща си, че направил показанията си след изтезания в ареста, той обвиняваше за смъртта му свои родственици, които имали апетити към имотите му. Факт е, че в първите години на демокрацията убитият Кольо Арнаудов бе най-богатият човек в Сандански, много имоти, първият частен хотел с многобройна клиентела и пари.

След смъртта му обаче фамилията се разпокъса от непрекъснати ежби и скандали. Дъщерята скочи срещу майка си и брат си и взе всичко, Надка Арнаудова дори бе изгонена на улицата от родното си дете. Стойчо влезе в затвора, осъден по свидетелските показания на баба си, майката на Никола, която видяла Тото да стреля три пъти в родния си баща, а следите на Надка се загубиха. Твърди се, че в момента тя живее в Радомир.