Неочакван проблем блокира достъпа до Skype по цял свят. Много потребители от различни държави се оплакаха, че не могат да се логнат в своите профили. Microsoft потвърдиха за ситуацията и вече търсят причината довела до този проблем. Toй засяга не само десктоп версията на услугата, но и мобилните приложения за смартфони, информира digital.bg, позовавайки се на PhoneArena.
Докато чакаме компанията да отстрани проблема има какво да направим, за да продължим да комуникираме с приятелите си в Skype. Най-лесният начин е да отворите уеб версията на Skype в своя браузър, което можете да направите на този линк: "https://web.skype.com". Tя предлага всички функции, които сте свикнали да използвате на компютъра или отмобилните приложения за Android и iOS.
 
В момента това е най-бързия и лесен начин да се логнете в Skype. Mожем да сме сигурни, че много скоро от Microsoft ще предоставят необходимия ъпдейт, който да възстанови нормалната работа на популярната услуга. Ще е интересно да разберем и каква е причината довела до този неочакван проблем.