Българин взриви социалните мрежи с коментар за винетките. За разлика от останалите, Ангел Петров критикува тарикатите, които се опитват да спестят от пътния данък. 

"Как да ползваме една винетка за две, три и повече коли? А за две години? Как да даваме по-малко пари на държавата? Как да се прецакаме по-лесно? И как да продължаваме да караме по ужасните пътища, които сами сме си заслужили.

Цената на една годишна винетка в България е 97 лева. Това са по-малко от 27 стотинки на ден. Всички имате по 5 лева за кутия цигари, но нямате 27 стотинки за пътищата, по които се избивате всеки Божи ден.

Българинът е тарикат! Спор в това няма. Все гледа да мине тънко, да плати по-малко, а какво ще получи в замяна, за това не се мисли. Не ви ли омръзна да сте тарикати и сами да си сърбате попарата, която сте си надробили? Да не минавате прегледи на  колите, да не плащате данъци, да се покривате от отговорности и какво ли още не.

Плащайте си данъците и винетките, за да имате хубави пътища, друг начин няма. Стига с тези въпроси как да си залепите една винетка на 20 коли. Отговор тук няма да откриете!"

Това е коментарът от социалните мрежи на Ангел Петров, публикуван в actualno.com.