Брадърът Алек Сандър се оказал много нагъл, споделя очевидец след случайна среща с него в офис на телекомуникационния оператор Булсатком в центъра на София, пише "Хот Арена".
Очевидецът първоначално не могъл да познае Алек, защото той приличал на клошар. На папарашкото фото ясно се вижда визията му.

"Познах го, като му чух гласа. Няма как да не направи впечатление този мазен глас. Сандър подписваше някакъв договор май за Интернет. Питаше служителката дали го е познала. Логично момичето му каза, че няма никаква идея кой е. Това възмути досадно лигавия тип и той започна да се заяжда с девойката“, разказва свидетелят.

Скоро Алек Сандър, влюбен в собствената си персона, нападна и журналиста Антон Стефанов, който заяви, че никога не е чувал хит на самозваната звезда. Последваха нападки и срещу Мис България Евгения Калаканджиева, която Алек Сандър нарече наркоманка. След като Жени го заплаши със съд, дошлият от нещото артист смени тона и започна да се прави на мил и драг. 

Явно момчето живее в свой измислен свят и си въобразява, че е Лили Иванова. Кой знае. Някой ден може да стане популярен, но сега не е.