Актьорът Явор Бахаров, който блесна в сериала "Под прикритие", се вдигна на бунт. Той иска да напусне незабавно Къщата на "ВИП брадър" като дори заплаши Големия брат, че ще започне да говори лъжи на лайфа в петък.
"Изпълних мисията си и си тръгвам от къщата. Причината е, че мога да си го позволя и сега е моментът да кеш аутна, което е велико и си мисля, че сега е моментът", заявява Явор в Изповедалнята.

"Ще ме принудите да се държа много лошо в лайфа в петък. Ще ме принудите да го направя. Ще кажа, че всичко е манипулирано, което не е, обаче аз ще го кажа", закани се артистът.



Още снощи в дейли епизода Александра Сърчаджиева намекна, че ситуацията в Къщата е излязла извън контрол и гласуването за номинираните се отменя, а парите, ще бъдат дадени за благотворителност. Все още не е ясно какво точно се е случило, за да провокира Явор да иска да напусне незабавно шоуто. Всичко ще се разбере в епизода тази вечер.

Освен своеволията на Явор, тази вечер ще видим и Емануела, която попадна в полезрението на Всевиждащото Око с нова порция скандали, но и любовни размисли. Певицата ще поведе битка за правата на пушачите в Къщата, но ще срещне съпротивата на не кой да е, а на доскорошната ѝ най-близка приятелка Жана. Двете дами ще си разменят остри реплики, а Емануела ще заключи, че си е извадила необходимите изводи за певицата.

По-късно скандалите ще отстъпят място на любовта и Еми ще признае пред Ирина, че изпитва силни симпатии към Борислав. Коя е причината красавицата да поставя спирачка в чувствата си към Боби и какво ще я посъветва „майката на Къщата”, ще разберем в живото предаване на VIP Brother.