Сватбата на Джъстин и Каръл се отличава от другите специални сватбени събития. Всичко изглежда страхотно, двойката се обрича във вечна вярност и любов. С тях беше и техният домашен любимец – едно невероятно куче, пише zajenata.bg.

Джъстин и Каръл се запознават преди няколко години. По онова време за Джъстин се е грижило това невероятно куче, тъй като той пострадва по време на военни действия.

Джъстин споделя „Аз служих в бордните войски в Афганистан през 2012 година. До мен избухна едно самоделно взривно устройство, което напълно унищожи моят крак. След като това куче на име Габи ми беше назначено като асистент, на мен не ми се налагаше да ползвам инвалидна количка. Дори когато си сложих протеза, Габи ми подава специална грес.  Когато имах нужда от почивка, Габи беше до мен. Аз мога да разчитам на нея, ако тръгна да падам, тя се опитва да омекоти удара и дори да го предотврати.“

Изглежда, че Джъстин, Каръл и Габи са едно страхотно семейство и че заедно ще се справят още дълги години с всякакви препятствия. Пожелаваме им цялото щастие на света и много любов!

Това е още една чудесна история, която показва нуждата от домашен любимец! И колко специални са животните!