Колкото и да е прекрасно настоящето ни, в бъдеще непременно ще ни се прииска нещо друго. Еднообразието изморява. Особено щом става дума за секс. Или ако не искаш твоят любим да е в леглото ти с единствената цел... да се наспи добре, трябва постоянно да разпалваш страстта в него. Или поне любопитството, пише cosmopolitan.bg.
Разгорещи го!

КАК РАБОТИ

Нагрявайки определени места по тялото на твоя приятел, ти подпомагаш прилива на кръв към тези точки и правиш кожата по-чувствителна. Затова „затопленият” мъж е по-възприемчив към ласки.

КАКВО ДА НАПРАВИШ
Моля те, не си заслужава да гледаш немски филми, а след това да поливаш с разтопен восък корема на мъжа и да наблюдаваш как любимият ти крещи от възторг. Все пак горещият восък е прекалено силен стимулатор.
Ако някога си ходила на поход, то е естествено да знаеш: за да запалиш огън, трябва да духаш добре. Пламъкът на страстта практически се запалва по същия начин.
За тези, които го обичат по-горещо, ролята на „еротична горелка” може да се изпълни и от топла вода. За начало вземи глътка, за да затоплиш устата и устните си, а след това задръж в устата си малко течност и прокарай устни по ерогенните зони на партньора си. Старай се водата да докосва кожата му за няколко секунди. Мисли си за нещо сериозно (например за крайният срок през декември): защото ако се засмееш, момчето ще се почувства като фикус, който обилно го пръскат с вода. В такова състояние едва ли може да получи оргазъм.
Най-добре е да ги купиш от секс шоп. Тези, които се продават в аптеките, са прекалено силни и могат да предизвикат раздразнения на кожата. Сложи малко крем на дланта си и леко масажирай пениса и топките на партньора си. Кръвта моментално ще се отправи към тези зони – и сексуалната възбуда е гарантирана.
Ерогенните зони могат да са на най-необичайни места, например на клепачите. Работата е там, че кожата на клепачите по своята структура напомня на кожата на тестисите. Липсата на подкожна мазнина и близките нервни окончания правят клепачите доста чувствителни.
Трябва да си наясно с местата!

И това е интересно: Храна, която събужда сексуалната енергия - четете още на най-полезния сайт zdrave.to

Необичайни орални ласки: риминг секс парти

Както е известно, съществуват точки, при натиска на които можеш да „включиш” сексуалната възбуда. Например, пръстите на краката се смятат за една от най-ерогенните зони. Нежно помасажирай тези на приятеля ти, а след това докосни всяко с върха на езика си. Така, все едно пред теб не е някакъв скучен пръст, а най-красивият пенис на света.
Ако успееш да направиш акробатично чудо и едновременно да отделиш внимание на две ерогенни зони (например на гърдите и на ухото), твоят партньор ще има усещането, че се е сбъднала най-съкровената му и сладка мечта. Секс с две момичета едновременно. И вече можеш да си сигурна, че след това за нищо на света няма да те смени за друга.

Охлади го!

КАК РАБОТИ

 Нервните окончания по кожата реагират на всяка разлика в температурата, и затова кубчето лед възбужда не по-лошо от топлия дъх.
 
КАКВО ДА НАПРАВИШ
Накарай приятеля си да легне по гръб. Вземи кубче лед, бавно го плъзни по врата на своя любим, спусни се към гърдите, нарисувай спирала около пъпа му, леко „охлади” вътрешната част на бедрата.
Само недей да правиш студен компрес на пакета му, защото под действието на студа интимните му части моментално ще се свият. Ще ти се наложи да забравиш за ерекцията му.
Мъжките гърди са не по-малко чувствителни от твоите собствени – добре е да задържиш там кубчето лед за по-дълго. Направи няколко кръгообразни движения около тях или задръж леда в устата си и ги докосни със студения си връх на езика. Между другото, студът помага да се удължи удоволствието. Ако усещаш, че партньорът ти вече наближава оргазма, а ти имаш нужда от още време, то охлади страстта на своя Казанова. Сложи кубче лед на кръста му... Е, наистина, реакцията може да е прекалено бурна. За да я предотвратиш, можеш просто да сложиш студената си ръка, в която до преди малко си държала лед, на кръста му.

Нападни го!

КАК РАБОТИ

Сексът в основата си е проява на първобитните инстинкти. Затова колкото повече агресия, необузданост и подобни „диви” качества проявяваш в леглото, толкова сте по-близко до първоизточника.
От време на време събуждай звяра в себе си – и партньорът ти ще се почувства като най-желания мъж на света.

КАКВО ДА НАПРАВИШ
Покажи, че си нетърпелива. Докато се мъчи до леглото, оплетен в панталоните си и борейки се с чорапите, го хвани за косата, пръдърпай лицето му към своето и го целуни страстно.

Мъжът е доста дебелокожо същество и за да почувства, понякога е необходимо да приложиш сила. Дори и да оставиш следи от ноктите си на гърба му и синка на устните, едва ли ще започне да плаче от болка. Хубаво е да помниш, че косата му е свързана с множество нервни окончания и като заравяш остри пръсти в гривата му, можеш да причиниш не само болка, но и невероятна наслада. Не се притеснявай да не прекалиш: всеки индианец знае, че скалпът е изненадващо здраво закрепен за главата. Обаче имай предвид, че такова „диво” отношение към брадата или мустаците най-вероятно мъжът няма да одобри. Не е добра идея и да го биеш – трябва да си страстна, а не жестока.
В същото време трябва да се отнасяш към топките му доста деликатно. Докато пенисът му може да издържи и по-настойчиви хватки. Само че все пак се старай да контролираш страстта си, когато се спускаш под кръста. Ако приятелят ти те гледа с уплашен поглед и не смее да мръдне, то трябва да се укротиш.

Наелектризирай го!

КАК РАБОТИ

Мъжете са нетърпеливи. Още от древни времена мъжкият се е опитвал да защити партньорката си в пещерата и да свърши максимално бързо. Преди да са дошли конкуренти или де са нападнали хищници. Ако не се е състоял веднага актът, възбудата расте...

КАКВО ДА НАПРАВИШ
Можеш да погъделичкаш нервните окончания с помощта на перце, паднало от възглавницата. Или с четка за рисуване. Опитай се да „напишеш” с перо името си на гърба му или му се обясни в любов с послание на корема. Ако имаш дълга коса, това е прекрасно!
Вместо перо или четка използвай дълъг кичур – рисувай, гъделичкай, докосвай. Или пък можеш да се наведеш над любимия и, поклащайки се леко да го „галиш” с пуснатата си коса. По лицето, раменете, ръцете, корема или гърба, краката. Основното е да не закачаш пакета му. Можеш да покриеш цялото му тяло също и с целувки, без да докосваш най-главното... По този начин ще го доведеш до безумна възбуда – и бурният секс ви е осигурен!