Конкуренцията между две автомобилни марки, тази година премина границата от век и ще става все по-ожесточена. Наскоро BMW изкараха лимитирана версия на M4 с добавката GTS, която се превърна и в най-бързия им представител и постигна време от 7:28 на Нюрбургринг. От Mercedes обаче, хич не смятат да оставят този хардкор единак да седи безнаказано и тези снимки го доказват, пише mobile.bg.

В най-новите модели на щутгартци за сега липсва "най" означението Black Series, като то леко е заменено от буквата R. Доказателство за това е моделът GT R, който бе представен преди няколко месеца, но явно той няма да е сам и купето C63 ще му прави компания. Снимките от арената на моторните спортове - Нюрбургринг, разкриват значително по-агресивна версия с ново статично антикрило на багажника. 

Очакваме клишираните промени с по-сурови настройки на окачването, намалено тегло и леко повишение на мощноста от стандартните 510 конски сили и 700 нютонметра, както и намаление на ускорението от 0 до 100, което в момента се случва за 3.9 секунди. С нетърпение ще очакваме първите двубои, както и представянето на "Ринга".