22-годишният Сергей Михайлов от Симитли е с разцепена глава, след като предизвикал скандал и сбиване със съседите си. Между пострадалия и 42-годишния Стефан Борисов възникнал спор, който бързо прераснал във физическа саморазправа с размяна на юмруци и удари с дървени дръжки на вили и копачи, пише struma.bg.
Екшънът станал около обяд в покрайнините на Симитли. Сергей Михайлов предизвикал сбиването. Той се завърнал преди 2-3 седмици от София в родния си град. Повод за скандала станала направена преди дни забележка към него за пускане на силна музика от съпругата на съседа му Стефан - Зоя, която се грижи за малко внуче.

Завчера Сергей при преминаването покрай дома на съседите си започнал да се кара с единия от синовете на Стефан Борисов, който по същото време бил сам на двора. Държал се агресивно относно направената забележка и се заканвал. Преминаващ случайно друг съсед и роднина на Сергей успял да го успокои и го прибрал в къщата му, която се намира само на няколко метра. По същото време се завърнал и бащата Стефан, а Сергей щом видял, че съседът му се прибира, отново отишъл пред дома му и двамата се сбили.

Сигналът за физическата саморазправа между двамата мъже е подаден във Второ РУП - Благоевград. Служители на реда пристигнали на място и задържали двамата съседи за даване на показания по случая. На пострадалия младеж е оказана първа помощ във филила в Симитли, след обработка на раната е освободен. За случая е уведомена Районната прокуратура - Благоевград.