Рапърът Криско е на път да врътне кючека. От върл противник на лекия жанр той се превръща във фолкпевец. Съвсем скоро Криско ще е в пряка конкуренция на Милко Калайджиев, а Фики ще му диша прахта, пише в. България днес.
Рапърът вече има участия в най-нашумелите чалготеки в столицата. Наред със звездите на попфолка Криско също пее, затрупван от салфетки и под звуците на ромските барабанчета. Високите хонорари, които Криско получава от фолкаджийските клубове, са повече от примамливи и успяха да накарат Криско да продаде душата си на чалгата.

Габровецът не само вече върти кючеци, но мъкне със себе си и младото чудо на аренби музиката Гери-Никол. Разтропаната изпълнителка е първата, подписала договор с Кристиан в продуцентската му фирма. Гери вече е робиня на рапъра и ще дели всичко с него. Част от хонорарите на Гери ще отиват в джоба на шефа й и всяко решение ще трябва да обсъжда първо с него.

Месеци наред Криско и Гери-Никол не се поглеждаха. Двамата бяха скарани и имаше тиха война помежду им. Виждайки, че не може да се справи сама с конкуренцията, блондинката бързо изприпка отново при стария си другар.

Криско бързо набира скорост и съвсем скоро ще събере значителен брой артисти в музикалната си компания. Голяма част от тях са бивши участници от формата "Х фактор".