Боксовата легенда Майк Тайсън направи уникална изповед пред съквартирантите в Къщата на „ВИП Брадър”. Тя протече под формата на пресконференция, в която въпросите задаваха обитателите на Нови Хан.
Той призна от кого най-много се страхува: „Като малък от майка ми, сега от жена ми”.
 

„Употребата на наркотици и по-специално, че спрях да ги използвам е най-голямото чудо в живота ми”, сподели Тайсън. Той заяви, че любимите му неща в този живот са децата му, жена му и самият той.

„Ако някога попитат децата ми какъв е баща им, дано да кажат, че всичко, което имат е благодарение на майка им и баща им”, заяви Тайсън.

Той сподели, че има едно много голямо притеснени относно децата си: „Най-много се страхувам да не излизат с хора, които приличат на мен”.

Това бе последната задача на боксьора в Къщата. На изпроводяк той си направи групово селфи със съквартирантите. На него отсъства само Емануела.
 

Тя заяви, че причината е, че световно известният боксьор я е свалял и затова не се е щракнала с него. „Дойде при мен и ми каза „trouble” (б. а. „беля”). Сваляше ме през цялото време – дори само с поглед”, заяви певицата пред съквартирантите. 
 


Това обаче подразни Бергендорф, която веднага каза, че това не е вярно, защото той е свалял нея – дори е имал персонален въпрос към нея.