Има хора, които така и не могат да разберат представителите на зодия Скорпион. Представителите на осмия от дванадесетте зодиакални знака в астрологията имат доста противоречива слава, пише tialoto.bg
Много хора ги считат за трудни и злопаметни личности, които имат склонност към самохвалство и деспотичност. Другата им по-положителна слава е, че са най-сексуалният слънчев знак от Зодиака, че са страстни и силни по дух.

Ето и малко повече характеристики за представителите на зодия Скорпион (родените между 23 октомври и 22 ноември):

1. Скорпионите са секси и това е категоричен факт. Не се опитвайте да се съпротивлявате на тяхната харизма, защото няма да успеете. Те са мистериозно привлекателни и почти всички от тях се представят отлично в леглото.

2. Те обичат да доминират във връзката и са контролиращи личности. Ако смятате, че можете да им казвате какво да правят и да ги командвате – няма да го бъде за дълго.

3. Скорпионите винаги печелят. Те са супер устойчиви и понякога са направо безмилостни, когато искат да постигнат нещо конкретно. Освен това са манипулативни личности. Затова се пригответе да им отстъпвате по време на спор.

4. Те са много дискретни в личния си живот. Тези хора просто не обичат другите да се месят в живота и в делата им. Ако имате връзка със Скорпион, по-добре не публикувайте ваши общи снимки в социалните медии, без неговото позволение.

5. Те са любопитни и мнителни. Скорпионите не обичат другите хора да надничат в живота им, но те самите имат данни за следователи. Любопитни са за делата на другите хора и ако човек не е достатъчно откровен с тях, те винаги смятат, че той прикрива нещо.

6. Скорпионите имат саркастично чувство за хумор. Те винаги намират нещо смешно и в сериозните неща, което донякъде прави живота им по-лесен. Понякога стават големи циници.

7. Те са брутално честни. Не ги питайте за искреното им мнение, ако не сте готови да го чуете, особено ако сте по-чувствителни към критиката. Просто Скорпионите са директни и никога не спестяват истината, дори тя да е неудобна.

8. Скорпионите са лоялни партньори. Освен това те са готови буквално на престъпление, за да защитят човека, когото обичат.

9. Те имат невероятна памет, както и вродена способност за откриване на истината в дадена ситуация. По тази причина ще ви е трудно да ги изненадвате, защото те са доста проницателни. Също така се опитайте да не ги разгневявате сериозно, защото са злопаметни, а и стават зли, когато са ядосани.

10. Те са хитри и отмъстителни. Скорпионите имат много малко угризения по отношение на желанието си да унищожат своя противник. Ето защо никога не се превръщайте в техен враг, ако не искате животът ви да се превърне в копие на сюжета на филма „Не казвай сбогом“!