ще двама души от групата на Божидар Кузманов – Кравата от днес са на свобода. Апелативният специализиран наказателен съд пусна под гаранция Силви Николаев и Димитър Николов. Така от шумно рекламираната от МВР престъпна група в ареста останаха единствено Тодор Славов и Георги Иванчев.
Според събраните до момента доказателства първият е произвел изстрелите, които се оказват смъртоносни за гарда на Митьо Очите – Александър Алексиев, а Иванчев е стрелял по несебърския бос с незаконен пистолет „Макаров”, съобщава "Флагман".

Припомняме, че след престрелката на 8 юни в Слънчев бряг бяха повдигнати обвинения на 10 души като участници в организирана престъпна група за наркоразпространение, рекет и изнудване с тартор Божо Кравата. По-голямата част от бандата беше прибрана след полицейска постановка, при която уж трябваше да се проведе следствен експеримент на гангстерската престрелка във 4 you.

Спецсъдът последователно пусна на свобода Данаил Петков, Николай Иванов, Радослав Димитров и Марчо Марков. Преди броени дни вкъщи се прибра и соченият за дясната ръка на Кузманов – Иван Терзийски. Все още се издирва босът им Божо Кравата.