Малкият Джейкъб Хал почина преди дни, след като беше застрелян в училищния двор от 14-годишно момче. 6-годишното момченце посещавало предучилищна в местната гимназия, когато изневиделица тийнейджър преминал с автомобил през оградата на училището, слязъл и започнал да стреля на посоки. При инцидента пострадаха Джейкъб, още един ученик и тяхна преподавателка, която се хвърлила пред децата в опит да ги спаси, пише Канал 3. 
6-годишният Джейкъб беше улучен в крачето, но заради тежката кръвозагуба лекарите не можаха да го спасят. 
 

Родителите организираха помен на любимото си дете в местната църква. Молбата им всички присъстващи да са облечени с костюми на супергерои беше спазена от голяма част от хората, които почетоха детето в последния му път. В ковчега на Джейкъб родителите му сложиха костюм на Батман, с който малчуганът искал да бъде облечен на Хелоуин. 
 

С плакати "Ти си супергерой" позираха и служители на реда от Таунвил, Южна Каролина, които също под униформата бяха облекли тениски с надписи на супергерои. 

Решението на семейството не учуди никого в САЩ, но със сигурност подобна проява би се счела за много странна в други точки на света. Прави впечатление, че и от църковната институция са разрешили мъж, облечен в костюм на Батман да излезе и да произнесе реч в църквата, където беше положен ковчега с малкия Джейкъб.
 

Майката на детето разкри, че то обичало видео игри и често играело заедно с баща си. Любовта му към супергероите и играчките, свързани с тях, накарали семейството да подберат такава тема и за погребението.