Антония Петрова се опитва да убеди цялата държава, че е разбила сърцето на мъжа си, решавайки да се разведе с него, но истината се оказа малко по-различна. Руският олигарх Александър Бередин от няколко дни не излиза от софийските кръчми и празнува освобождаването си от брачните окови на перничанката.
Самият Бередин се похвали преди броени дни, че след дълги нощи на запой с приятели посреща изгрева с уиски в софийските заведения. Наскоро се пусна слух, че той се е прибрал с подвита опашка в родната Москва, след като Тоца му е показала вратата. Там пък бил намерил 23-годишна манекенка, с която заживял, но всъщност все още страдал по перничанката.

Действителността обаче се оказа не точно такава и самият руски бинесмен даде да се разбере за това. Той пусна клип на страницата си във Фейсбук, от който съвсем ясно се вижда, че не просто не се е прибрал в Москва, но вършее из София като истински ерген за пример. Компания му прави старши треньорът на националния ни отбор по борба Армен Назарян, който е арменец по произход, както и още един рускоговорящ, чието име остава неизвестно. Той стои зад волана, като очевидно най-трезвият в всички. Тримата обикалят улиците на софийския център, слушайки руско диско и припявайки с оригиналите. 

Броени минути преди да се качи в колата, Бередин се хвали, че пие уиски заедно с Армен Назарян в един от столичните барове. Часът е 8,24 сутринта. „Браво! Това са истински мъже! Уиски за закуска!”, коментират приятелите на руснака. Някои от тях не пропускат да поздравят и натурализираното златно момче на България от олимпиадата в Сидни през 2000 г. „Привет на шампиона!”, пишат те.

Двамата приятели най-вероятно са изкарали нощта из клубовете на столицата, а сутринта ги е заварила на по чаша уиски. След това, вместо да се приберат по домовете си, са решили да продължат купона, обикаляйки с кола из София, пише "Уикенд".