В началото на всяка нова любов искаме да бъдем откровени с половинката си. Искаме да разкрием себе си напълно, без да преценяваме подходящото време и това, което наистина трябва да споделим и онова, което е добре да запазим само за себе си. Тишината във връзката понякога може да бъде полезна. Вижте какво не е добре да споделяте с любимия, ако не искате връзката да се разпадне.
Фактът, че пенисът му не е най-големият, който сте виждали
Мъжкото самочувствие е изключително крехко, когато става въпрос за секс. Дори и да изглеждат уверени, всъщност господата са изключително несигурни, когато става въпрос за размера на пениса им. Ако планирате да имате дългосрочна връзка, не споделяйте, че това не е най-големият, който сте виждали досега.
Благородната лъжа в този случай е позволена, ако любимият ви попита. В останалите случаи не коментирайте, това ще смачка либидото му. Не забравяйте, че има различни секспози, които могат да ви доставят невероятно удоволствие, дори и ако партньорът ви не е особено надарен.

Интимни подробности от предишни ваши връзки
Няма съмнение, че сегашният ви партньор иска да бъде най-добрият, който сте срещали досега във всяко отношение и най-вече в спалнята. Също както трябва да избягвате коментари за размера на пениса му, не е добра идея да споделяте интимните си преживявания с предишните си партньори.

Това може да доведе до редица конфликти, особено ако има нещо, което сте правили с тях, но не желаете да го изживеете с него. Оставете миналото, настоящето може да ви донесе много приятни изживявания.

Вашата сексуална бройка
Тема, която се дискутира в почти всяка двойка, но която невинаги завършва добре. Половинката ви може да остане разочарована, ако вашата бройка надмине неговата/нейната. Въпреки това да са само цифри, те не са ви нужни в тази връзка.

Това, че сте имали сексуални взаимоотношения с ваши общи познати
Честността е в основата на всяка връзка. Да споделите за свои минали сексуални изживявания с ваши общи познати крие известни рискове. Или той ще приеме споделено от вас за нормално и минало, или ще започне да се съмнява във връзката и коректността ви към него.

Всеки път, когато видите този ваш познат, любимият ви ще се сеща за миналото ви. И все пак, ако тайната ви тежи, ще трябва да споделите, но бъдете готови и да не получите разбиране.

Нямате високо мнение за него
Тогава какво правите с този партньор, дами? Може би е само секс, забавление или? Ако връзката ви е сериозна и нямате високо мнение за любимия си, не го показвайте. Вместо това направете така, че половинката ви да започне да постига повече успехи.

Подкрепяйте мъжа до себе си, насърчавайте го. Ако и за момент се усъмните, че това не е човекът за вас, прекратете връзката, но запазете достойнството на отсрещната страна.