Какво са приготвили звездите на зодиите през шестия ден от десетия месец на годината, разкрива в "Монитор" Неда Иванова.
Овен 21 март – 20 април
 
Ден на големите игри, на различен тип провокации целящи опипване на почвата преди голямата атака за нови професионални и политически позиции. Ще си проличат пробивните играчи. Тези, които се свиват ще бъдат изтикани в ъгъла. Нападайте, бъдете активни, не коментирайте, не говорете много а действайте. Родените във втората декада ще постигнат максималното, ще сключат изгодни договори и ще получат повече предимства както за работа, така и за странични творчески инициативи. Изживявате и някакво приключение.
 
Телец 21 април – 20 май
 
Ден на телепатичните контакти. Земните знаци не се доверяват толкова на интуицията. За тях е важно „око до види и ръка да пипне”. Чак тогава може да се доверят и да направят своя избор. Но в днешния ден дори и мимолетната мисъл за някого ще го накара да ви се обади. Обадете се и вие, ако все мислите за някого. Не протакайте належащите разговори. В следващите дни ще се наложи да взимате важни и отговорни решения. Този ден помага да се срещнете, да поговорите и да се разберете по най-важните въпроси.
 
Близнаци 21 май – 21 юни
 
Днес е особено опасно да се лъже, да се коментира чуждия избор и начин на живот. Бъдете максимално честни и ако препредавате информации за трети лица. Ще бъдете предизвикани да си отворите устата на неточното място и да изговорите неща, които ще се отразят негативно на личния ви и професионален живот. Ще настроите група хора срещу себе си в момент, когато трябва да постъпвате точно обратното, да привличате подкрепа и защита. Ден на вербалната магия, който не владее словото, да не говори излишно.
 
Рак 22 юни – 21 юли
 
Днес и утре ще изкачите висок връх в кариерата стига да сте добре информирани и подготвени за разговорите, които предстоят. До обед може да осъществите важна връзка, а следобед да развалите такава. Този ден сбъдва благите пожелания. Вечерта си пожелайте нещо и може да го имете още в петък. Молитвите се чуват, както и благите пожелания. Но всичко изказано в момент на афект воден от злоба и завист ще се върне като бумеранг в почивните дни. Този ден показва дали сме истински човечни хора и дали обичме истински.
 
Лъв 22 юли – 22 август
 
Днес ще поставите всеки на мястото му, ще проведете разчистващи отношенията разговори и ще получите уверение за съдействие и подкрепа. Вероятни са предложения от чужбина. Не говорете неистини. Този, който ви предлага нещо взаимно изгодно добре се е информирал преди да ви потърси и предложи каквото и да е. Днес и утре имате шанс да убедите и несъгласните да работят за вашата кауза и да дадат глас за вашата кандидатура. С лекота правите удобни за другите собствените си намерения и амбиции.
 
Дева 23 август – 22 септември
 
Рисков ден за родените във втората декада. До обед се разпилявате в разговори, с които правите някому услуга, вместо да услужите с тях на себе си. Бъдете взискателни, искайте адекватно заплащане на услугите, които правите. От обед до утре на обед бъдете особено внимателни в разговорите. Някой ще ви провокира да издадете свои или фирмени тайни, да коментирате някого и да дадете гласност на отношения, които сте обещали да запазите в тайна. Ще се ядосвате на предоверяването си и в любовта. Пазете квитанции и бележки.
 
Везни 23 септември – 22 октомври
 
Ще имате много работа, ще получавате информации и съобщения от няколко страни и така ще може да направите сравнения и да изберете най-доброто и ползотворно за личните ви цели и намерения. До обед осъществете разговорите, за които се готвите отдавна. Следобед навлизаме в деня на петела. Някой ще се изложи като повиши глас да ни съобщи важни новини. Възможни са всякакви спекулации, но със сигурност ще пострадат тези, които не знаят къде какво може да се каже и коментира.  Възползвайте се от нечия приказливост.
 
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
 
Настройте се на приемане и внимание. Този ден ще донесе важни информации и съобщения, пък „който има очи да гледа и който има уши да слуша”. Може да си уредите живота и да спечелите от нечие предоверяване и перчене. В желанието да се похвалим може да споделим важни тайни.  Съберете трохите информация от тук и от там и сглобите пъзела на личната си и професионална инициатива. Така утре ще може да направите своя силен или провокативен ход и да спечелите максимално. Изживявате и някакво приключение.
 
Стрелец 23 ноември – 21 декември
 
Поради подтиснатост или комплекси от детството днес може да направите грешен ход, да споделите и разгласите информация, за която ще плащате скъпо. Не допускайте някой да се рови в живота ви. Спазвайте уговорките и клаузите в подписаните договори. Не оставайте без надзор секретни и компрометиращи документи. Това, което искате да скриете има вероятност да се афишира и да ви навреди. Внимавайте какво си пожелавате.                                                                                    За родените около 1-и декември се очертават и проблеми с близка жена.
 
Козирог 22 декември – 20 януари
 
Днес комплексарите ще се изложат, ще ви направят услуга с признания и действия целящи навреждане. Опитът да ви дискредитират ще се окаже безплатна реклама за вас. Денят сбъдва благопожеланията и връща обратно като бумеранг злото, което направим. Дори и случайно казаните думи ще бъдат чути, използвани, препратени и украсени с цел да компрометират и двете страни в спора. Не късайте писма и бележки, ще ви потрябват. Не хвърляйте в кошчето за боклук това, което може да ви изложи и навреди. Днес лесно може и да се простудите.
 
Водолей 21 януари – 19 февруари
 
Светът на деня е да си затваряме устата, да не говорим излишни приказки и да не коментираме чуждия живот или личен избор. За всичко казано и споделено днес ще се плаща във времето напред. До обед е добре да се водят преговори и да се установяват делови контакти с чужбина. Следобед в живота ви се появява някаква тревожност. Започвайте само такива дела, които до утре ще приключите. Дълготрайните проекти ще зациклят във времето стопирани от недоброжелатели. Сънищата се пророчески и ще се сбъднат.
 
Риби 20 февруари – 20 март
 
Родените във втората декада да бъдат особено внимателни. Денят повишава риска от престъпления. Една казана накриво дума може да преобърне живота и личните ви отношения, да ви изложи на работното място и да провокира нечия агресия. Не правете това, което не искате да ви направят. Не споделяйте чужди тайни и не се опитвайте да навреждате с думи на тези, от които се притеснявате. Ден на вербалната магия. До утре на обед се сбъдват пожеланията, но само позитивните ще ви донесат късмет и щастие.

Източник: "Монитор"