Япония е страна, която ще изчезне, защото мъжете все по-рядко имат време да правят секс. Японските учени дори изчислиха след колко години ще могат да кажат, че страната им ще бъде изгубена. И това е тъжната част, след като Япония дава сериозно количество модели на модния подиум, както и достатъчно порно (китайците сякаш печелят най-много от него). Япония печели около 85 милиарда долара от порно, но демографският им срив показва, че няма много ефект (знаем, че ДНК материалът няма никаква стойност в гърлото или ректума).
 Има едно нещо, което Япония предлага на всеки турист, клуб, в който всяка фантазия може да се сбъдне. Това означава, че най-накрая ще получите точно това, което бихте поискали за парите си. Срещу определена сума ще имате достъп до лекарския кабинет, където да накажете лошата докторка, най-накрая да си го върнете на катаджийската за всички фишове или просто да изкарате няколко полета с всички стюардеси. Очевидци разказват, че червените фенери са като "Виенско колело" пред клубовете на Токио.  
 

Част от фантазията е наистина да се почувствате в обувките на болния пациент, който може да излекува своето заекване със секс. Ето защо някои клубове приличат и външно на болница. Други се превръщат в полицейско управление. Японците наистина не пестят средства, когато говорим за успешно продаване на порно, както и на фантазиите.  Има една много сериозна подробност, която трябва да бъде ясна на всеки турист. Япония е страна, която уважава всяка една жрица на любовта. Това означава, че много малко хора биха получили покана за изпълняване на всички секс фантазии. Ако не сте надежден клиент, парите няма да бъдат достатъчно добра причина да получите ключа за Рая. Япония пази имената, личните данни и заниманията извън работното място.
 

 И понеже Япония има съвсем различна гледна точка относно платената любов, подобни клубове получават място в дневните вестници, пускат купони, промоции и редица други идеи. И нека не забравяме, че жените не са дискриминирани - те също могат да задоволят онази фантазия със строгия учител. Положението е толкова красиво, че дори и бизнес вечерите са разменят с тези преживявания. Защо чужденците пробиват толкова трудно? С 400-годишна традиция в индустрията, съдържателите са стигнали до заключението, че гайджините никога не разбират правилата, винаги плашат останалите гости на заведението, оплакват се твърде много и не могат да комуникират с жените, за да могат да получат точно това, което искат. И докато местните клиенти трябва да отидат с бележка от лекаря, за да покажат, че нямат никакви заболявания.  
 

И нека не забравяме, че тази страна не е експлоататор и именно по тази причина ще разберете, че жриците получават годишна заплата от 140 000 долара, както и сериозни бонуси. Понеже фамилията и личният живот на една жена е много важен пред обществото, всеки работодател запомня историята на своята служителка. Това означава, че когато една жена се прибере у дома, тя ще поддържа версията, че работи като сервитьорка, служителка в пощата или където другаде е казала. При нарушаване на този договор, служителката може да получи много тлъсти премии. 
 

Източник: Men.hotnews.bg.