Странен неидентифициран летящ обект бе заснет от охранителната камера пред дома на семейство в английския град Болтън. 48-годишната Даян Веард и близките й отмаряли на гръцкия остров Родос, но заради многото обири, на които домът им ставал жертва, непрекъснато наблюдавали дома си през интернет. Какво било учудването им,  когато на едно от видеата забелязали обект, наподобяващ космически кораб, който прелита около дома им.
Обектът се появил внезапно, тръгнал в една посока, след което с висока скорост се върнал обратно.
 
„Първоначално не се виждаше нищо, но след това видяхме светлина в небето. Подобно нещо не съм виждала досега”, коментира Даян. Тя добавя, че зад кълбото се виждала опашка и затова първоначално си помислила, че става дума за метеорит. „Но метеоритите летят само в една посока”, добавя жената.

След като Даян качила видеото във Facebook, мнозина написали, че обектът може да е свързан с метеоритния поток Персеиди, който съвпадал с времето, когато е заснето видеото.
 
„Хората казваха, че имало много метеорити. Но аз отново изгледах клипа и разбрах: Метеоритите не правят завой на 90 градуса”, добавя тя.