В дейли епизода на "ВИП брадър" ще видим първата вечер на Майк Тайсън в Къщата. Съквартирантите останаха шокирани от влизането на  легендата, а довечера ще видим как скоро след запознанството им те ще се заемат да изпълняват български песни и да го учат на Дунавско хоро.
Железният Майк с радост и завиден ентусиазъм ще се постарае да запомни стъпките и ще сподели със звездите знанията си за България, като я определи за "много специално място”.

Довечера ще видим и лечението на пациентите в лудницата на Big Brother. Те ще бъдат подложени на групова терапия и ще трябва да разкажат за най-драматичните моменти в живота си, както и да посочат слабите черти в характерите си, които искат да променят. Някои от звездите ще излеят душите си и ще направят много лични разкрития за миналото си. Един от пациентите няма да издържи на лошите условия в лудницата и ще помоли Big Brother да го премести обратно в луксозната Къща, а кой е той и каква цена ще трябва да плати за молбата си, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

В днешния дейли епизод ще проследим и обрата в отношенията между Явор и Жана. Певицата се зарече да победи актьора в предаването, а довечера ще видим как между тях влиза и трети човек. Явор от няколко дни пуска закачливи коментари и подхвърляния по адрес на Емануела, а певицата се чувства неудобно от това, заради най-близката си приятелка в Къщата – Жана. Ще постави ли това нов обрат във взаимоотношенията между Явор, Жана и Емануела, предстои да разберем.