Най-прясната новина, която витае в шоу елита, е връзката на най-успешната носителка на титлата „Мис Силикон” Габриела Попова и фолкпевеца Борис Дали. Сексапилната перничанка беше в главната роля в последния му клип и с това нажежи страстите в семейното му ложе.

Всичко започнало преди два месеца, когато Борето се обадил на Попова с предложение да участва в клипа на новия му хит. Апетитната дама веднага се съгласила и без много шум двамата се разбрали да се видят в хитова дискотека в столицата. На същото място Дали имал участие и поканил Габриела да пийнат по едно и да се разберат. След участието обаче двамата така сладко се разговорили, че накрая си тръгнали заедно от дискотеката. Очевидци от въпросната вечер твърдят, че Борис през цялото време не отмествал очи от сексапилната моделка и само броял минутите до края на певческия си ангажимент.

Според столичните клюкари именно тогава започнала тяхната връзка. Няколко седмици по-късно в култов столичен басейн се провели и самите снимки. В тях Габи е по секси ризка, която едва-едва скрива големите й прелести. Слуховете за продължението гласят, че певецът не е устоял на моделката и двамата се видели за две-три вечери след това. Впоследствие обаче жената на изпълнителя разбрала за поредната му забежка и бързо отрязала мераците на бобовдолеца.

През 2013 година Габриела Попова спечели титлата „Най-еротичен модел”, като с наградата си направи силиконов бюст за 10 000 лв. Две години по-късно спечели титлата „Мис Силикон” с която се нареди сред най-красивите български силиконки. Името й беше замесено в скандал тази година, когато тя трябваше да връчи короната на новата носителка на титлата Боряна Миткова. Тогава Попова публично сподели, че не одобрява избора на журито и категорично не би избрала Боряна за новата победителка.
Борис Дали пък от години се слави като женкар.

Зложелатели му приписват връзки с топимената на фолка Галена и Преслава, като дори от втората щял да има и дете. Жена му, от която има деца, обаче го държала изключително изкъсо и не давала на поредната бръмчалка да се задържи повече от една седмица около мъжа й. Преди време хората говореха, че певецът имал връзка с моделката Елена Кучкова. Тогава жена му Лили го изрита от дома му. „Време е жена му да си тръгне. Той Коцето, дето беше първенец по любовни истории, се кротна до Надето, а Борката продължи. Лили не е нито глупава, нито безхарактерна, за да търпи мъжът й да се лашка нагоре-надолу”, коментират запознати със семейните им проблеми.

„ШОУ” потърси моделката за коментар по темата:

- Здравей, Габриела. Чухме новината, че си новото гадже на Борис Дали. Как би я коментирала?
- Името ми винаги е било забърквано в различни скандали, както и с имена на различни мъже и нямам амбицията да потвърждавам или отричам каквото и да било.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ РАЗТЪРСВАЩИ И СКАНДАЛНИ ЧЕТИВА В НОВИЯ БРОЙ НА "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА