38-годишният рекламен агент Николай Георгиев е поредният печеливш от кампанията „Еврофутбол дава повече“. Бащата на 9-месечно бебе твърди, че познава играта и разчита на собствената си преценка.
- Здравейте и честито! Разкажете ни повече за себе си.

- Здравейте, казвам се Николай Георгиев и съм на 38 години – от София. Работя в рекламна агенция и уча по специалността си едновременно. Нямам сключен брак, но съм „твърдо“ обвързан – имам детенце на 9 месеца. Все по-малко свободно време ми остава, но все пак се опитвам да „открадна“ малко и да се  посветя на любимото си хоби – лова.
 
- Откога играете "Еврофутбол"? 

- Запалих се не много отдавна – играя от едва 2-3 години, но смея да твърдя, че познавам играта и участвам с удоволствие. Изпитвам удовлетворение, когато познавам резултатите от срещите, защото това е истинско предизвикателство дори за много добрите познавачи.
 
- Печелили ли сте и друг път големи печалби - разкажете? 

- Разбира се, че съм печелил, няма как да участваш и да не си успешен, още повече когато си запознат с основните положения в спорта и винаги следиш статистиките. Няма да цитирам цифри, но ще споделя усещането си за развитие на компанията – дори в сравнение с началния ми период като играч, вече има изключително разнообразие от видове залози и спортове, както и доста високи коефициенти. В този смисъл, наистина е предизвикателство да участваш в „Еврофутбол“, защото игрите стават все по-атрактивни.
 
- Любимите ви видове залози и спортове - защо се спирате на тях?

- Признавам, че обичам разнообразието и риска, защото познавам играта и мога да си го позволя (смее се). Нямам предпочитания към някой определен спорт – всичко определям на база коефициентите и познанията ми за даденото събитие. Горещо препоръчвам на всички участници в „Еврофутбол“ да не се „забиват“ само в един спорт или залог, а да използват предложенията на компанията и да разнообразят играта си – ще им достави удоволствие, сигурен съм.
 
- За какво ще похарчите сумата от 5000 лева?

- Ще си доставя удоволствие с неща, свързани с моите хобита. Разбира се – ще похарча голяма част от сумата и за семейството си и неговите нужди. Не мога да отговоря точно, все още съм доста развълнуван и не съм мислил толкова за това. Със сигурност ще бъде за хубави неща!
 
- Имате ли свой ритуал преди да заложите или пункт/букмейкър, които да ви носят късмет?

- Нееее, това не е за мен. Както споменах, аз разчитам на своята собствена преценка и не се влияя от ритуали, магии и т.н. Знам, че има участници, които практикуват и такива неща, но аз не съм от тях – мисля, че това се прави по-скоро за успокоение, отколкото да дава реален резултат.
 
- Какво ще пожелаете на другите участници?

- Пожелавам им късмет!
 
- А на "Еврофутбол"?

- Първо искам да благодаря за страхотната печалба – направиха ме истински щастлив! На компанията пожелавам да продължава да радва хората и да разнообразява продуктите си, защото усещането от успеха е неописуемо!