Тяхната красота е необичайна. Те се намират във всички краища на света.
Вижте най-красивите нестандартни хотели:

Royal Mansour, Mаракеш  



С неограничен бюджет и хиляди артисти, които работят по декорацията на този хотел, тук клиентът е цар.


Зад стените на Royal Mansour се крият екзотични градини, двуетажни риади (няколкоетажни сгради около вътрешна градина с басейн или фонтан и тераси на покривите) и стаи, декорирани със злато и сребро.

Hotel Endsleigh, Девон  





Построен през 1812 г. като дом за отдих на херцогинята на Бедфорд - Джорджиана Ръсел, този див и романтичен хотел е пропит с история.

Banyan Tree Ringha, Китай



Не са много хотелите, които предлагат бутилка кислород на гостите си, но не са много и хотелите, разположени на такава височина като Banyan Tree Ringha на границата с Тибет. Комбинацията на най-висок стандарт и лукс, както и малко рустик стил, впечатлява гостите. Освен това те могат да се насладят на зашеметяващи гледки и да усетят местната култура.

Haymarket Hotel, Лондон



Този хотел в центъра на Лондон е комбинация от ярки цветове и смели шарки, символ на енергия и стил.

Mama Shelter, Париж



Вземете един многоетажен паркинг в Париж, добавете стила на Филип Старк и доза ексцентризъм. Ще получите най-хипи хотела във френската столица, в съчетание с лукс и комфорт. 


Lime Wood, Хемпшир

Разположен в сърцето на Ню Форест, Lime Wood е брилянтен пример за таланта на два различни архитектурни стила.



И ако очакванията ви са за сблъсък на интериорни решения, тук това не е така, а резултатът е хотел от ново поколение.

Song SAA, Камбоджа



Далеч, далеч, на недокоснатия Камбоджански архипелаг, Song Saa Private е разположен сред тропически рифове и бели пясъчни плажове и се радва на изглед към прекрасния залез. Хотелският комплекс се простира на островите Koh Ouen и Koh Bong и предлага обслужване от най-висок клас.

Gritti Palace, Венеция



Къде, ако не на Канале Гранде. Хотелът се намира в сградата на някогашно аристократично имение, реставрирано до първоначалното му великолепие. От него се открива изглед към църквата Санта Мария дела Салуте. Декорът на всички луксозни стаи включва антики и муранско стъкло.

Източник: profit.bg