Нова диета, чието меню съдържа основно банани, обещава за две седмици да свалите желаните килограми. Хранителният режим е измислен от фармацевтка на име Сумико и мъжа ѝ, който също е с медицинско образование – Хитоши. С този режим дамата е успяла да свали цели 18 килограма. Основното в диетата е да ядете банани за закуска, а през деня пък задължително трябва да консумирате топла вода.
Само след две седмици ще има видими резултати от този режим. Закуската съдържа основно банани – ако един не ви е достатъчен, хапнете колкото са нужни, за да се заситите. Предвижда се този вид плод да бъде заменен с някакви други, в случай че по някаква причина не можете да хапнете банан. Ако след изядените плодове все още чувствате глад, изчакайте четвърт час.

В случай че желанието ви за храна не е преминало, изяжте храната, която ви се е прияла, но в малки количества. Обядът и вечерята са нормални – единственото условие е да не ядете след 18 часа. Правилата в тази диета основно включват да се избягват пържените храни и да внимавате да не преяждате. Иначе хранителният режим не изключва нито една храна напълно – ако ви се прияде нещо, можете да си го позволите, но нека да бъде в разумни количества.

През деня трябва да пиете хладка вода на малки глътки – пийте от водата и преди хранене. След 15 часа, ако ви се хапва сладко, можете да си позволите някакво десертче. Можете да хапнете парче шоколад или една-две бисквити. Разбира се най-добре би било, ако замените подобни сладкиши с плод.

Предлагаме ви едно примерно дневно меню, което можете да спазвате:
- Закуската може да бъде от един или два банана, един грейпфрут и за финал – чаша ароматен зелен чай;
- За обяд си сварете две яйца, направете си и салата от марули, домати, броколи, малко луки няколко моркова;
- За следобедната закуска, която вероятно ще бъде около 15 часа, можете да си приготвите чаша кисело мляко, след което да похапнете и една шепа ядки. Това ще ви засити, докато дойде време за вечерята;
- Тя може да съдържа пилешки гърди например на скара с гарнитура от сварени картофи или пък моркови. Не забравяйте да сте приключили с вечерята преди 18 часа.

Източник: gotvach.bg