След седемчасова драма в благоевградския квартал "Грамада" настаниха в психиатрия мъжът, който заплашваше, че ще скочи от четвъртия етаж на блоковете. Вчера около 16:30 часа около 40-годишният мъж седна на перваза на дома си на 4-ия етаж и държа на крак полиция, пожарна, спешни екипи и психолози на крак чак до 00,30 часа, когато той бе склонен да слезе и бе транспортиран в благоевградската болница.
През цялото време с мъжа разговаряха две психоложки на полицията и лекар-психиатър. Отдолу чакаха два екипа пожарникари с платнище и екип на спешна помощ, съобщава struma.bg. 

В петък 40-годишният мъж се обадил на тел. 112 и съобщил, че ще ще скочи от прозореца на четвъртия етаж в блок №5 в жк „Орбита“. На мястото незабавно бяха изпратени екипи на полицията и пожарната, които разпънаха платнище. След около 4 часа, към 17.30 часа, действията им бяха прекратени. Тогава съседи коментираха, че мъжът има здравословни проблеми и пие силни лекарства.

Съседи коментираха, че в последните дни 40-годишният мъж разиграва служителите на реда постоянно и че от тогава не пуска никой в стаята, в която се е заключил. Заплашва, че ако някой влезе - ще скочи.