"Единственото пространство, в което са обединени усилията, е патриотичното. За мен интересите на България стоят над всички останали интереси. Не трябва да разделяме обществото на американофили и русофили." Това заяви в ефира на Нова телевизия кандидатът за президент от Патриотичния фронт Красимир Каракачанов.
"Нашата амбиция е ясна и точна. Ние бяхме първата кандидат-президентска двойка. Имахме ясна визия, обединените патриоти. Бяхме готови премиерът Борисов да се кандидатира. Не мога да си позволя като мъж и човек да нападам жена. Работя две години с нея, отношенията са ни нормални и колегиални. Не очаквайте от мен удари под кръста, това не е моят стил", обясни лидерът на ВМРО по повод нападките към издигнатата от ГЕРБ за президент Цецка Цачева.

"Крайно време е да спрем делението на обществото. В България от 9 милиона население, имаше 1 милион членове на БКП. Никога не съм бил член на БКП, никога не съм сменял партийната си принадлежност, сексуалната си ориентация, клубната принадлежност. На всички е ясно, че аз съм левскар", обясни кандидат-президентът, издигнат от Патриотичния фронт. 

"Татяна Дончева два пъти повтори една и съща лъжа. Какво да обяснявам на подобни празни приказки. Ако някой иска да излиза на дебат с мен, да излиза, а не да хвърля миризливи партенки", отсече Каракачанов.