Рокаджията Лиъм Галахър се подигра с брат си Ноел заради отсъствието му от състоялата се в Манчестър световна премиера на документален филм за “Oasis”, съобщи Ройтерс. Лентата, озаглавена "Supersonic" на първия сингъл на бившата британска рок формация, проследява възхода на бандата. Популярната група се разпадна след ожесточена разпра между двамата братя Галахър, които впоследствие се отчуждиха един от друг.
На премиерата на "Supersonic" 44-годишният Лиъм Галахър не пропусна да "жегне" по-големия си брат - 49-годишния Ноел, заради отсъствието му. "Вероятно сега се тъпче с тофу и си прави пилинг на лицето", заяви по-младият Галахър.

С по-сериозен тон Лиъм допълни, че е готов отново да сформира "Оейзис", въпреки че преди отправяше упреци към брат си за това, че осуетява събирането на групата.

По-малкият брат Галахър не скри, че след разпадането на “Oasis” през 2009 г. в живота му има "голяма празнота".

"Не искам да се съберем заради пари. Не съм закъсал, повярвайте ми. Обичам тази група и мисля, че имаме какво още да дадем на почитателите. За мен би било удоволствие са се съберем", споделя Лиъм Галахър, цитиран от "Сънди таймс".


Източник: БТА