Железният Майк най-накрая прекрачи прага на най-известната Къща в България. Днес зрителите на „ВИП Брадър” проследиха на живо влизането на легендата и реакциите на съквартирантите.
"Много е топло тук", заяви той при влизането си при Ники Кънчев, но имаше предвид две момичета, които го придружаваха.
 

"Обичам да радвам хората. Това правя, след като вече не се бия. Сега тренирам с малката си дъщеря, която тренира тенис", сподели Майк за най-малката си рожба.

"Не се боксирам, но съм сигурен, че в битките в Къщата няма да ме бият", сподели с усмивка той и каза, че няма идея какво може да се очаква от него в предаването.

"Нося на майтап, но зависи кой се шегува с мен", предупреди боксовата легенда.

За престоя си в България Майк Тайсън има кратък списък с изисквания, предимно свързани с храната. Тъй като легендарният боксьор не яде свинско месо, той е помолил организаторите в менюто му да присъстват: печено пиле, сотирани и задушени зеленчуци, сред които гъби, артишок, броколи и зеле. Тайсън е заявил също, че обича супа Мисо и пене със сос маринара. Оказва се, че боксьорът е голям привърженик на индийската кухня, защото сред желаните от него гозби има и много индийски като: пиле Тандури, пиле Тика Масала, както и агнешко или козе къри.

Предпочитаните плодове в менюто на Майк Тайсън по време на престоя му в България са череши, пъпеш, ябълки, круши и банани, а за пиене иска охладена минерална вода, сок от нар, ментов чай с мед, чай от джиндифил и енегийната напитка Black Energy, на която е лице.