Еван Хемпъл се е родил момиче. Но признаците на трансексуалността се появили при него още като дете. И това било не каприз, а реална генетична аномалия, съобщава time.com.
По време на пубертета организмът на Хемпъл започнал да произвежда все повече тестостерон, а лицето и тялото му се покрили с косми.

На 19 години Хемпъл окончателно решил да стане мъж и дори се прекръстил на Еван. Болшинството приятели на момчето с рижата брада дори и не подозирали, че той се е родил в женско тяло.

Еван обаче така и не си направил операция за смяна на пола. От тази решителна крачка го възпряла мечтата да има свои деца. Осъзнавайки, че бъдещето едва ли ще му донесе нов шанс да има дете по естествен начин, Еван  се решил на авантюра.

Благодарение на изкуственото оплождане Еван успял/успяла да забременее, да износи и да роди момченце! Сега той го обгръща с топли грижи и има твърдото намерение да завърши трансгендърния си преход, когато детето няма повече да се нуждае от майчините му грижи.

Братът на Еван снимал младия татко в момент, когато кърми бебето и пуснал снимката във Фейсбук. Кадърът предизвикал оживени коментари и небивал резонанс, а мненията на хората рязко се разделили. Едни сметнали снимката за отвратителна, други изразили съпричастност към Еван като го похвалили за решимостта му.