Детето-чудо на българската музика Крисия стана танцьорка!Малката изпълнителка вече близо една година упорито тренира спортни танци, а в петък й предстои и първото й професионално състезание, разказа нейният баща - бизнесменът Марин Тодоров.
"Криси ще участва на надпревара в Шумен, която се явява като квалификация за големия национален шампионат. Много упорито тренира, за да се представи на ниво. Големите й притеснения са от партньора й (също 12-годишен като нея), тъй като дъщеря ми напредва доста по-бързо от него и той изостава с уменията. Само този факт може да я спре от първото място. Не го казвам, защото ми е дъщеря, но наистина е много добра", разказа Тодоров, цитиран от "България днес". 

Преди време Крисия сменила друг партньор, тъй като не била доволна от него и не можел да танцува добре като нея.

"Танцуването започна като на шега и в началото беше просто хоби. Постепенно обаче започна да го приема много на сериозно. Дори преди няколко дни ми каза, че танцуването и пеенето вече са еднакво важни за нея. Това малко ни притесни с майка й, тъй като в музиката е нейното бъдеще, но вярвам, че тя ще вземе правилното решение", добави още родителят на талантливата изпълнителка.
Покрай танцуването на Крисия й се случило голямо житейско събитие за нейната възраст - една седмица била отделена от родителите си. Заедно с другите деца танцьори тя ходила през лятото на лагер в Приморско, където била относително самостоятелна.

"Детето порасна и вече започват бързо да се случват някакви неща. Сега и в пубертета ще влезе и ще има много промени", коментира таткото.

Тодоров призна, че последните седмици Крисия е изключително натоварена, тъй като й се налага да пътува всяка седмица за участие в "Шоуто на Слави". През миналия телевизионен сезон тя участваше през седмица, но след напускането на колежката й Тереза й се налага да се изявява всеки петък. В момента предаването провежда кастинг за второ момиченце и едва след намирането му Крисия ще може отново да влезе в стария ритъм на пътуване от Разград до София само два пъти месечно. Допълнително ситуацията й сега се утежнявала, че буквално през 3 дни трябвало да учи нова песен за гостуването си в шоуто.

Освен това Крисия започнала и училище, като ангажиментите й изведнъж се увеличили лавинообразно. Тя обаче винаги намирала време да кара кънки със сестрите си, тъй като това се превърнало в нещо като фамилно хоби. В карането се включвала и майка им, като единствено бащата спокойно релаксирал в дома си и се грижел за женското царство.