Ивън Хемел се родил момиче, но в най-ранна възраст у него се появили признаци на транссексуалност. И в случая не става дума за някаква прищявка, а за реално генетично нарушение, съобщава time.com.
По време на пубертета мъжките признаци започнали да се появяват все по-отчетливо при Хемел. Организмът му започнал да произвежда все повече тестостерон, а тялото й лицето му се окосмили изключително много. На  19 години той решил, че ще бъде мъж и решил, че ще носи името Ивън.



Голяма част от новите му приятели дори не подозирали, че той се е родил в женско тяло. Всъщност Хемел така и не си направил операция по смяна на пола, защото мечтата му била някой ден да има свои деца. Разбирайки, че в бъдеще едва ли ще му се предостави възможност да има дете по естествен начин, Ивън се решил на авантюра.  Благодарение на изкуствено осеменяване той забременял и успял да износи и роди  здраво момченце.



Сега щастливият мъж обгражда сина си с много топлина и грижи. Той не крие, че смята да си направи операция, за да стане истински мъж, но това ще стане едва когато рожбата му не се нуждае повече от майчина помощ.