Заради обикновена забележка за неправилно паркиране озверелият служител на районното управление в Каблешково – Валентин П., нанесал жесток побой над съседа си – Николай Христов (Несторов по линия на дядо му). Пострадалият е бил удрян с метална палка и има нанесена средна телесна повреда. От жестоките удари той е бил приет в болница по спешност с разкъсан бял дроб и множество синини, съобщава "Флагман".
Досъдебното производство срещу виновния за побоя над Николай Христов (Несторов по линия на дядо му) полицай е започнало. То се води под ръководството и надзора на Районна прокуратура – Поморие. Според прокуратурата в морския град побоят е евентуално нанесен върху Христов с участието на служител на МВР – престъпление по чл. 129, ал. 1 от Наказателния кодекс, за което се предвижда наказание до 6 години лишаване от свобода.

Христов вече е в дома си, но съседи изразиха недоумение как може съсед, който много добре знае за операцията, която той е претърпял, може по толкова брутален начин да започне подобна саморазправа.

Работата по случая продължава.