Щерката на покойния тв водещ Димитър Цонев - Деси, си спечели славата на бохем и любител на нощния живот, след като преди 4 години започва редовно да влиза в жълтите хроники със скандалните си изцепки. Върхът на на бурният и разюздан живот беше раздялата й с Янчо Таков, след което според осведомени, тя попадна в ръцете на Тодор Славков, твърди "Таблоид".
След пиянски свади и скандали Живковият наследник не се поколеба да изтипосва Цонева мъртво пияна и дрогирана, лежаща гола върху канапето му. На една от снимките внучката на Коста Цонев и Анахид Тачева се чекне дибидюс, зърната на гърдите й са скрити с черно тиксо, а по кожата й личат следи от марихуана и кокаин.

Снимката е направена след дива оргия в дома на Тошко, където Деси била звездата на вечерта. Брюнетката участвала в групово сношение с 15 човека, като на всеки мъж се падали по две мадами. Освен нащраканите снимки, които върлуват и нета обаче, на телефона си Славков пази и няколко видеоклипчета, които порноактрисата аматьорка показва завидни умения, както във френската, така и в бързината, с която успява да обслужи по няколко партньора.